Stall Hällekila

Cherish the little things.

Tävling i hinderdesign!

Kategori: Allmänt

Med tanke på det tidigare inlägget så tänkte jag att vi kunde anordna en liten tävling. Bäst hinder vinner. Så enkelt är det. Vi kan ju i alla fall skissa på dem.

Här kommer tre förslag från mig.

Hinder 1.
Tanken är att ha våra namn underst på skyltar, samt ha ett stort plank/grind i mitten samt tre bommar i samma färg upp till. Det fina är att man också kan justera hindret efter höjd och därigenom använda till exempel bommar och skyltar, bommar och plank/grind, skyltar och plank/grind eller alla tre om Jennie hoppar :)
Färgerna är samma som Stall Hällekilas jackor, ser ni att jag har fått in ränderna också? Hi hi hi...


Hinder 2:
Tanken med det här hindret är att det i princip är samma som hindret ovan. Underst är en mur/plank/grind med våra namn och ett stort plank/grind i mitten samt tre bommar i samma färg upp till. Även här justeras hindret efter höjd och därigenom går det att använda till exempel bommar och mur/plank/grind, bommar och plank/grind, mur/plank/grind och plank/grind eller alla tre om Jennie hoppar såklart:)



Hinder 3:
Det här är ett enklare hinder som lätt går att kombinera.Tanken är att ha plank nertill med fyra "plankor" eller vad man säger, samt att ha tre bommar i olika färger högst upp. Det här hindret går också att justera precis så man vill ha det. Så kan alla hoppa hindret, inte bara de tuffa... På sidan av stöden står Stall Hällekilas namn.
Färgerna är samma som Stall Hällekilas jackor :)


I alla fall tror jag att det här kan bli en kul tävling. Bidragen skickas till [email protected] så får vi se till att ha utvärdering någon kväll :)

/Lisa

Kommentarer

  • Maja säger:

    jag gillar den 3e bäst! snygga

    2009-11-27 | 12:51:05

Kommentera inlägget här: