Stall Hällekila

Cherish the little things.

Tävling i Dingle

Kategori: Tävling

Då va vi iväg igen. :) Jennie, Puman, Pappa, Elsa, Isabell, Max, Stella och jag åkte till Dingle igår. Det var två klasser denna gången också. Puman verkar redan ha förstått det. Efter den långsamma rundan i Grästorp har hon hoppat runt på banan som en gasell och hon lyssnar bra på Jennie också. Hon tycker nog detta är riktigt roligt. :) Första klassen som va på 95 cm finns inte så mycket att orda om. Dom tog sig runt klockrent och den första clear roundrosetten va i hamn! Och det trots en väldigt tung och geggig bana.  Andra klassen va på 1,00 m. Jag skulle tro att intryck och tung bana tröttat ut henne lite så i början blev det tre ganska grova nedslag, men resten gick klockrent där med. Jennie är mycket nöjd med denna tävling också och nu kan det bara bli bättre! :)

Självklart va ekipagets turpuma med som ni träffat i föregående inlägg, den kommer nog va med framöver också skulle jag gissa på. :)

I em/kväll ska vi flytta hästarna till sommarbetet så nu ska dom få gotta sig ordentligt några veckor. Jennie skulle  ha igång Puman ett litet tag till men hon skulle väl få 4 veckors semester i sommar. Kommer kanske lite bilder från detta dom närmaste dagarna.






Snygg min på Jennie här. :)





Det va lite kallt nät vi kom fram men sen sprack det upp och blev riktigt gott i solen.



/Ulle

Kommentarer

  • Lisa säger:

    Så härligt att se och höra!!!

    2011-06-19 | 21:07:20
  • Jennie säger:

    Haha. Tur att man har koll.. Två inlägg från Dingle, det är ju inte fel det :D

    2011-06-19 | 22:14:15

Kommentera inlägget här: