Stall Hällekila

Cherish the little things.

Önskelista från Nanna

Kategori: Allmänt

En sån här tror jag Nanna vill ha Ulle :)!

 
 
 
/Jennie

Kvällsridning i snön!

Kategori: Ryans Sally

Idag efter jag & Ulle själva tagit emot ca 4 ton hö tog vi en uteritt i snön!
Det känns helt otroligt skönt att vi kan lösa höleveranserna själva nu och inte behöver anlita hela släkten när det kommer hö ;) vi ställer en rundbal på en pall och kör sedan pallen dit vi tycker den ska vara! Snabbt, smidigt, billigt & enkelt!

Det är allt bra mysigt med lite snö, man får även mycket gratisträning eftersom hästarna får jobba lite extra!

Några dåliga bilder men ändå bilder :)


/Jennie

Lyckliga hästar i snön

Kategori: Allmänt

Den här filmen som Marie fick ihop idag är så underbar.
Hästarna är totalt överlyckliga att slippa leran och regnet. Underbart att se, speciellt tanten Sally som kör på i slutet med riktigt stora bockar 
 
 
/Jennie

Tandläkarbesök

Kategori: Allmänt

Igår fick Puman besök av tandläkaren Jenny från rotviksbro!
Jag visste att hon hade 2 vargtänder så jag hade bestämt mig att ta bort dem så man kan förebygga problem. Hon va även lite vass på vissa tänder så hon blev även raspad på tänderna. Nu är hon alldeles len & fin i munnen, kanske karma kommer till oss i ridningen sen ;)Trött tjej <3

/Jennie

ÄNTLIGEN!!

Kategori: Allmänt

En dag med blå himmel och sol!  Släppte Nanna och Sally i paddocken och dom verkade va rätt glada över vädret också. Är så fruktansvärt trött på regn och lera så måtte minusgraderna hålla i sig ett tag nu. Fotade lite när dom sprang av sig och va tvungen att leka lite med bilderna.
 
Löshoppade Nanna för ett tag sen och hon förstod grejen med en gång. Puman fick visa vägen en gång sen körde hon på. Hon hoppade runt 50 cm som högst tror jag men hon har helt klart kapacitet för mer. :)
Blev tyvärr inga bilder då men det får det bli nästa gång!