Stall Hällekila

Cherish the little things.

Tävling Trollhättans FRK

Kategori: Tävling

Igår åkte vi iväg till Trollhättan för att starta 95cm och 1m. Tävlingen började inte förän 2 så det blev en sen dag.
 
Ida va med denna gången och hjälpte till att pusha mig och guida mig på framhoppning/framridning. Sen va ju såklart pappa, Ulle och Stella med, de är mina största fans tror jag ;)

Första klassen kändes så himla bra och det va verkligen kul att rida henne! Hon va positiv och sög på hindren bra men utan att dra ifrån mig. Tyvärr råkade jag lägga henne alldeles fel på ett hinder så hon hoppade av för nära och rev. Men jag är mer än nöjd med henne här!
 


Det var ofantlig många starter  i Avd.A 1 meter så Puman fick stå i transporten i 2,5h innan vi tog ut henne för nästa start. Hon va grinig redan på framhoppningen, hon stod emot och började stegra och hoppa lite. 
Istället för att bråka med henne valde jag att endast hoppa räcket och lilla några gånger samt bara galoppera runt. 
Väl inne på banan kändes hon rätt så glad men vi kraschade genom 2:an (en oxer) så vi fick komma på det igen, och hon hoppade stillastående. Sen ett känguruskutt över 3:an och så tog vår resa slut på 4:an som var en oxer som stod lite dumt. 
Jag vill tro att hon var rätt så trött efter en lång (regnig) dag och efter en halvkaotisk framhoppning. Hon kändes inte elak när hon vägrade nämligen, bara väldigt trött. Och jag satt ju där uppe med alla tankar från framhoppningen, inte hade jag något positivt i mitt huvud :P
Hon känner av min sinnesstämmning alldeles för väl ;)
 
Nu ska vi hoppträna på klubben på söndag och sen blir det tävling helgen därpå!

/Jennie

Kommentarer


Kommentera inlägget här: