Stall Hällekila

Cherish the little things.

Tävlingar!

Kategori: Tävling

Det är några tävlingar planerade framöver och jag hoppas jag kommer iväg på allihopa :)
9/9 - Färgelanda
22/9 - Trollhättan
6/10 - Ljungskile
13/10 - Stenungsund
20/10 - Alingsås

Det blir nog 90, 100cm i alla tävlingar så vi får in rutinen ordentligt. Men skulle det av någon anledning flyta på jättebra kanske det blir en debut i någon högre klass men vi får se, vi behöver inte stressa någonstans :)

Önska oss lycka till!

/Jennie

Backträning

Kategori: Träning

Idag red jag och Linnea (från grannstallet) bort och tränade i vår backe! Alltid lika roligt att träna i backen från helvetet ;)

Sakta men säkert tillbaka!

Kategori: Träning

Nu börjar vi komma igång ordentligt! Hon har tappat mycket muskler och kondition men jag märker att det går fort att bygga upp allt igen :)
Vi rider bort till backen och tränar 1 gång i veckan och vi kör dressyrpass i hagen! Imorgon ska jag rida till grannen och träna lite bommar och nästa vecka blir det en lugnare hoppträning för Kenth. Ska bli spännande att se vad puman har att säga om det! :)

 

 

Ett litet röj uppe på berget!

Kategori: Stallet och gården

Idag skulle jag och Ulle ta tag i paddocken uppe på berget då den har gått och blivit en gräspaddock över sommaren, vi hade tur att Cissi va där uppe så vi satte henne i arbete med :) Vi sladdade paddocken, fixade lite stolp och Cissi röjde med trimmern runt stängslet! Vi skulle egentligen målat hinder också men det fanns ingen ork över till det ;) /Jennie

 

Igång igen!

Kategori: Puman

Idag fick Puman sig ett bad, frisering av hovskägg och man samt en ordentlig ryktning! Det var välbehövligt, hon stod och sov nästan hela tiden :) Efter ompysslingen tog vi oss den första ridturen på 6 veckor och jag tror vi båda uppskattade den lika mycket! Hon skötte sig fint, blev lite trippningar och småstegringar på hemvägen bara! Nu kör vi igen :)! Jennie

Vilan är över!

Kategori: Puman

Nu kör vi igen!
Puman är tillbaka efter tre veckor med sin gamla pojkvän Columbus så nu står hon med Sally på sommarbetet hos Beillon!
Imorgon ska jag ta första turen på 6 veckor! Ska bli superkul :)

P.s. Såret har läkt fint och nu är det en stor skorpa så nu hoppas jag snart är det är helt ihopläkt!

/Jennie